Set, ready, go!

1 Mar

For litt over ett år siden kjøpte jeg ei bok som skulle hjelpe meg å bli slank. Det stod på bokomslaget at man kan gå fort ned i vekt , men boka var egentlig ikke om å få i seg en bestemt mengde av kalorier per dag, men om å lære å spise riktig. Det var det som fikk min oppmerksomhet. Jeg hadde prøvd andre slankekurer før men holdt på sulte i hjel hver gang jeg prøvde dem. Sannheten er at jeg ville egentlig spise riktig, jeg ville forandre mine matvaner men ville ikke føler meg sulten hele tiden. Jeg synes den var en veldig bra bok og at den funket. Jeg gikk mye ned i vekt allerede i den første fase men da ble jeg fornøyd og fullførte ikke det boka står for – huff, ikke bra!

Men nå tar jeg boka fra hylla en gang til og skal lære meg å spise sunt! Nå handler det ikke om å slanke meg. Det handler om å få i seg mat som ikke ødelegger meg innvendig og får meg til å se bedre og yngre ut! Jeg mener det!

Image

Sånn ser boka ut og du kan kjøpe den hos Platekompaniet

I dag har jeg vært innom matbutikken og kjøpte noen av de ingrediensene som skal være en del av min hverdag i Cycle 1. Nam!!

Image

Nå som maten er innkjøpt er det bare å begynne. Boka skal lede meg gjennom 4 cycles av 17 dager. Jeg skal oppdatere  innleggene ca. en gang i uken og da skal jeg veie meg og fortelle hva jeg spiser og hvordan jeg føler meg. Jeg skal legge ut en milestone på bloggen slik at dere kan telle ned sammen med meg mens jeg fullføre hver syklus. Lykke til? – hehe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Lorelle on WordPress

utorials about WordPress, blogging, social media, and having your say on the web.

Juudtje

that's me

Helti100's historie

Leker og gaver til å bli helt i 100 av...

Mídia & Sentido

O discurso da e sobre a mídia

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: